Slashcloud

Op het moment dat low-code development en cloud hun intrede doen in het technologisch landschap,
staat Slashcloud in voor de digitalisering van bedrijfsprocessen en de overdracht naar de cloud,
via de applicatie Platform as a Service (aPaaS).

Onze diensten

Maatwerk

Omdat wij vast geloven dat dialoog, luisterbereidheid en zin voor detail het succes van een project uitmaken, passen wij de Agile-methode toe om het veranderingsproces zo rimpelloos mogelijk te laten verlopen, en de betrokken professionele actoren zo sterk mogelijk te motiveren. Net daardoor kunnen wij oplossingen op maat aanbieden, die het complete business departement voldoening schenken.

Wendbaarheid

Onze kleinschaligheid laat ons toe om snel op de bal te spelen en ons ‘in real time’ aan te passen aan de instructies van de klant. Kort gesloten, maar zonder kortsluiting

Moduleerbaarheid

Door onze kleinschaligheid en sterke know-how kunnen wij ook snel inspelen op de behoeften van de klant en de capaciteit van zijn oplossing versterken, telkens dat nodig blijkt.

Veiligheid

We werken uitsluitend met betrouwbare instrumenten, beproefd, erkend en 100% onder controle, ten einde onze klanten volledige integriteit en vertrouwelijkheid inzake gegevens te kunnen waarborgen.

Intuïtiviteit

Slashcloud levert zijn diensten via een eenvoudige en intuïtieve grafische interface (UI/UX), speciaal uitgedacht om in te spelen op de behoeften van de klant.

Toegankelijkheid

De cloud biedt u een toegankelijkheid aan die tot dusver onovertroffen is. Smartphone, laptop, tablet… log in op uw toepassingen waar u wil en wanneer u dat wil.

Integratie

Onze oplossingen laten zich veilig en makkelijk integreren in bestaande structuren. Zij garanderen complete compatibiliteit binnen het cloud-gebeuren.

Rendabiliteit

Onze oplossingen leiden naar een Time To Market en een Total Cost Ownership die tot 6 keer lager is dan bij klassieke IT-oplossingen.

Begeleiding

Wij nemen de digitalisering op ons van expertise, producten, en processen voor onze klanten.

 • OVER ONS

  Een cloud, “made in Brussels”

  Verkennen
 • AANBOD

  Een cloud-oplossing op maat

  Verkennen
 • JOBS

  De cloud groeit,
  jij groeit mee?

  Verkennen
 • CONTACT

  Stel een vraag,
  wij antwoorden.

  Verkennen