Taakbeheer

Updaten van software, gegevensbeheer, ontplooiing, ontwikkeling, opwaardering… Talloze technische en financiële taken kunnen via de cloud lichter worden gemaakt. Men beheert geen bedrijfsproces meer vanaf de plek waar het plaats vindt, maar onmiddellijk vanaf de plek waar de meest beschikbare medewerker zich bevindt. Dat maakt een wereld van verschil.

Digitale overdracht

Op het moment dat low-code development en cloud hun intrede doen in het technologisch landschap, staat Slashcloud in voor de digitalisering van bedrijfsprocessen en de overdracht naar de cloud, via de applicatie Platform as a Service (aPaaS).

Maatwerk

Dit laat ons cliënteel toe om hun beheerstaken te rationaliseren, door hun bedrijfsprocessen geheel of gedeeltelijk toe te vertrouwen aan een applicatie op maat. Dat betekent: minder onderhoud, meer veiligheid, betere toegankelijkheid, meer respons, en tenslotte hogere rendabiliteit.

Rendabiliteit

Dit is zonder meer een kleine revolutie, waarbij de traditionele verhouding van 20/80 tussen onderhoud en ontwikkeling wordt omgekeerd. Dat brengt het hoge prestatieniveau, normaal voorbehouden aan grote bedrijven, binnen het bereik van al onze klanten, wat ook hun budget is. Heel eenvoudig.

Flexibiliteit
Veiligheid
Wendbaarheid
Toegankelijkheid
Rendabiliteit
Eenvoud

cloud oplossingen op maat

Starters, KMO’s, grote bedrijven:
een cloud-oplossing op maat voor iedereen

De oprichters

Hadi Diallo
Mede-oprichter

Gewapend met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector, zette Hadi Diallo zijn eerste professionele stappen in het tijdperk van de ZX 81 et de programma’s die werd geladen op de K7. Hij deed verder ervaring op bij talrijke grote bedrijven, alvorens KMO’s te gaan begeleiden in België, Nederland en Luxemburg. Hij verplaatst zich per fiets en kan u uren onderhouden over New Jack Swing. Met nostalgie herinnert hij zich de release van de film War Game in 1983.

Ousmane Diallo
Mede-oprichter

Als oprichter van het mediabedrijf Freshstudio en het IT-bedrijf Belitex, heeft Ousmane Diallo vooral in deze domeinen zijn know-how opgebouwd, en dit bij gereputeerde klanten in België, Luxemburg, Zwitserland en Groot-Brittanië. Evenals bij zijn broer doorkruist zijn IT-ervaring alle tijdperken, vanaf het programmeren in machinetaal tot de low-code development. Hij verplaatst zich per bakfiets, luistert graag naar Nina Simone, en beroemt er zich op, de bijbel van de machinetaalprogrammatie gelezen te hebben, de “Commodore 64 Programmers Reference Guide”, in de originele uitgave.

Samen met ons op een wolk